Hein Siebers Training & Coaching

Profiel

Hein Siebers (1963) volgde na de havo de Nieuwe Lerarenopleiding in Tilburg, waar hij afstudeerde in de vakken Nederlands en maatschappijleer. Als alternatief voor militaire dienst werkte hij twee jaar als groepsleider in een kindertehuis.

Hein is een autodidact met een brede interesse, voor wie persoonlijke groei een levensbehoefte is. Hij neemt theoretische kennis tot zich, die hij vervolgens haarscherp weet te vertalen naar toepassingen in de praktijk. Met dit talent, gecombineerd met zijn onderwijskundige achtergrond, bekwaamde hij zich tot trainer, en startte hij in 1994 zijn eigen trainingsbureau.

In 2001 werd Hein gegrepen door de effectieve werking van NLP (Neurolinguïstisch Programmeren). Daarop volgde hij de opleidingen NLP-Practitioner, NLP-Masterpractitioner en de Health Certification Training. Sinds die tijd verzorgt hij behalve trainingen ook coaching en legt hij zich vooral toe op persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling.

Hein Siebers is opgegroeid in het Kempische dorp Riethoven. Hij is getrouwd, heeft twee zonen en woont momenteel in Kaatsheuvel. Hein is een Brabander met een Bourgondische inslag. Hij heeft een optimistische kijk op het leven, een creatieve, kritische geest en beschikt over een gezonde dosis humor. In zijn vrije tijd mag hij graag wielrennen, hockeyen, meubels maken, fotograferen, koken voor vrienden, lezen en genieten van muziek, met Frank Zappa als zijn grote held.